Taylor Trainingen - Inspirerend spreken in het openbaar

Welkom bij Taylor Trainingen

Wat leuk dat je op mijn site bent! Blijkbaar wil jij inspirerend spreken leren… dan ben je hier aan het juiste adres. Wij geloven namelijk dat iedereen een inspirerende spreker kan worden! 

 

Mijn naam is Andrew en ik help jou om een inspirerende spreker te worden. In mijn aanpak combineer ik de drie belangrijkste elementen van het presenteren: de presentator, de inhoud én het publiek. Deze drie elementen moeten in balans zijn, als je als spreker impact wil hebben bij jouw publiek. Onderwerpen zoals verbale en non-verbale communicatie, spreken met impact en overtuiging, en de inzet van storytelling krijgen bijvoorbeeld de aandacht. Met een grote dosis bevlogenheid en persoonlijke aandacht help ik je om jouw verhaal op anderen over te brengen aan de hand van presentatie training. Om hen te inspireren en tot actie te bewegen. Zodat jij impact bereikt met je presentatie!

 

Zin om aan de slag te gaan? De eerste stap is simpel… dat is namelijk om een keer vrijblijvend te bellen… meer niet. Dan kunnen we samen kijken waarmee en hoe ik je het beste kan helpen. Al honderden cursisten gingen je voor… 

    Bel mij terug

    Hoe kan ik jou het beste helpen?

    1 op 1 training

    In deze persoonlijke training leer je alles wat nodig is om een inspirerende presentatie te geven. Wil jij je presentatievaardigheden verbeteren, zodat je altijd spreekt met impact? Of heb je een specifieke presentatie of pitch waar je samen het maximale uit wil halen? In onze 1 op 1 training is alle aandacht voor jou!

    Groepstraining

    In de groepstraining verbeter je jouw presentatie skills en leer je een inspirerende presentatie of pitch geven. De training wordt in het Inspiratie Pakhuis in Almere gegeven.

    Sprekers

    Andrew geeft inspirerende lezingen over bijvoorbeeld lichaamstaal of succesvol pitchen, om mensen op een leerzame en laagdrempelige manier kennis te laten maken met inspirerend spreken in het openbaar. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

    Onze trainingslocatie

    Trainingen worden gegeven in Het Inspiratie Pakhuis. Begin de dag met een heerlijk bakje koffie en ga aan de slag! Er is ook een podium waar je jouw presentatie of pitch kunt oefenen.

    Dit filmpje onlangs opgenomen in Almere geeft een beeld van Andrew; de man achter Taylor Trainingen.